Op zondag 17 maart starten we in de ochtend vanaf De Bronckhorst Hoeve in Brummen. Via harde en (veel) onverharde wegen maakt u vervolgens een trip door het afwisselende landschap in de regio. De route wordt uitgezet op basis van het bol-pijl systeem waarvoor u een routeboek meekrijgt. Deze route is geschikt voor alle type auto’s, echter u moet wel rekening houden met winterse omstandigheden op de onverharde wegen. Onderweg kunt u, wanneer nodig,  rekenen op een helpende hand.

Lunch

Halverwege de trip hebben we een pauzelocatie ingericht op een bijzondere plek. Daar is nl. een extra special stage voor 4×4 deelnemers met een echte terreinwagen. Deze locatie houden we nog even geheim. Voor de overige deelnemers is dit leuk om naar te kijken en voor de 4×4 deelnemers een extra uitdaging. Daarnaast is er een demonstratie van het Riwaldteam die dan net terug zijn van de Dakar rally, dit seizoen verreden in Peru. De durfals onder ons mogen een stukje meerijden. 

Afsluiting

Aan het eind van de middag komt geleidelijk aan iedereen weer binnen op de finishlocatie bij Hissink in Oeken, waar we vervolgens op bourgondische wijze samen kunnen terugblikken op een geslaagde dag.

Waar rijden we voor?

De goede doelen waarvoor we deze keer de opbrengst ter beschikking stellen zijn Cliniclowns en TOPfonds.

Tot slot, kort alle punten op een rij: 

Wintertrail in Landleven sfeer op 17 maart 2019

  • Start: De Bronckhorsthoeve Brummen
  • Lunch: Special stage / pauzelocatie
  • Finishlocatie: Hissink Oeken
  • Route is uitgezet op basis van eenvoudig bol-pijl systeem
  • Goede doelen: Cliniclowns en TOPfonds